48126 siteuri inscrise
in 65 categorii

CautaHome > Educatie si Cultura > ONG

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 50 »
I Mag - Dezvoltarea Tinerilor Creatori de Imagine

I Mag este un proiect de educare a tinerilor si a pietei locale, in domeniul publicitaii.

0
Fundatia Star Hope este o institutie cu caracter umanitar

Fundatia star hope isi desfasoara activitatea in scop umanitar iar prin activitatile intreprinse incearca sa ajute persoanele cu dizabilitati fizice si neuro-locomotoare

0
Site-ul societatii OZN-UFO Society

Site-ul societatii OZN-UFO Society, cunoscuta si sub numele de The OUS Project. Aici puteti raporta observatii, puteti vedea alte rapoarte etc.

0
Asociatia Daniel Murariu

Scopurile asociatiei sunt: campanii de promovare a sanatatii, ajutare a scolilor si a elevilor din mediul rural, acordare de burse pentru elevi si studenti cu merite deosebite.

0
Suntem tineri onesti din Onesti.

Membrii Asociatiei de Tineret ONESTIN sunt asociati in scopul promovarii activitatilor pentru tineret care sa urmareasca realizarea unei mai bune comunicari si relationari inter-umane, implicare in proiecte sociale, educationale, culturale, in vederea cunoasterii, pastrarii, si promovarii valorilor morale, culturale si spirituale.

Suntem tineri onesti din Onesti.

0
Asociatia Studentilor facultatii de Business

Asociatia Studentilor de la Facultatea de Business A. S. B. a luat fiinta in mai 1997. Echipa este formata din studenti ai Facultatii de Business care: au initiativa, se implica in proiecte studentesti, acumuleaza experienta, sunt prieteni si se distreaza.

Asociatia Studentilor facultatii de Business

0
Asociatia Consultanta, Instruire, Sprijin pentru Antreprenoriat

Generator de dezvoltare personala si organizationala - Consultanta si training pentru IMM, ONG, AP - Servicii profesionale de elaborare planuri de afaceri, cereri de finantare, management de proiect

0
Resurse pentru Democratie

Proiectul isi propune ca prin informatiile pe care le publica pe reteaua Internet sa contribuie la cresterea gradului de implicare civica a cetatenilor tarii si sa imbunatateasca, pe diverse aspecte, comunicarea cetateanului cu institutiile statului.

Resurse pentru Democratie

0
www.cafr.ro

Camera Auditorilor Financiari din Romania

0
www.domnuleprimar.ro

DomnulePrimar.ro: Serviciu prin care cetatenii isi pot contacta primarii direct pentru a semnala probleme sau a isi exprima opinia in legatura cu activitatea administratiei locale

0
« 1 2 (3) 4 5 6 ... 50 »
Contact